Bezig met laden...

Webdesign Antwerpen

vision*r staat garant voor professioneel webdesign in Antwerpen
voor tal van klanten. Ook voor u?

Een gebruiksvriendelijke website met een oogstrelend design, dat is steeds ons objectief. Belangrijk voor u is natuurlijk ook dat we werken binnen een vooraf vastgelegd budget, met een strikte timing. Webdesign is het hart van onze expertise, maar we doen meer dan dat. Van snel opgeleverde one-pagers tot uitgebreide webshops of websites in 24 talen, wij draaien er onze hand niet voor om.

Meer dan de helft van alle consumenten zoekt online informatie vooraleer ze overgaan tot een aankoop. Een website bepaalt vaak de eerste indruk van je onderneming voor heel wat potentiële klanten.

Onze sites zijn gebouwd volgens de principes van het responsive webdesign, waardoor uw site er goed uitziet op alle soorten apparaten, van smartphones tot grote desktop schermen. Onderhoud kan door ons gebeuren, of via een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).

 

Webdesign in Antwerpen

En daarbuiten natuurlijk. Al sinds 2002 zorgen we voor het webdesign van klanten zoals Dockx, KBC Verzekeringen, de Europese Commissie, de Stad Diest en tal van cultuurhuizen in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's uit de regio Antwerpen, zoals Beerens, Slaets Juwelen & Horloges, Vector Fund en Dockx behoren tot onze klanten voor webdesign.

Een gestroomlijnd proces en efficiënte communicatie maken het verschil in webdesign, en laten ons toe te focussen op kwaliteit. Bovendien aan een betaalbare prijs.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Webdesign Antwerpen = vision*r

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen website. Bent u gevestigd in de regio Antwerpen (of elders in Vlaanderen) en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op